ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Ο χώρος παραγωγής της εταιρείας "Ριβνε Μεμπλι» βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία στην οδό Vinnitsa 60Β στην πόλη Ρόβνο και Γραφείο-Studio στην οδό Zarichanska 18, πόλη Χμελνίτσκι, όπου θα βρείτε μια συλλογή από τα δείγματα των επίπλων και να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Κατά τη διαδικασία κατασκευής εμπλέκεται ένας σημαντικός αριθμός των μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου.
Ο αρχικός κρίκος της αλυσίδας παραγωγής είναι η κοπή ξύλου και η ξήρανση του.Η τεχνολογία ξήρανσης ξύλου είναι το κλειδί για την ποιότητα, και την ανθεκτικότητα του επίπλου. Τα προϊόντα κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο: δρυς, οξιά κ.α.
Για την παραγωγή χρησιμοποιούνται μοριοσανίδες, MDF ή κόντρα πλακέ με καπλαμά και φυσικό ξύλο. Όλα αυτά τα υλικά πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το τελικό στάδιο της διαδικασίας προετοιμασίας είναι το στρογγύλεμα, λείανση μερών και βερνίκωμα.
Για την λείανση χρησιμοποιούνται επί των πλείστων υλικά από την Γερμανία και την Πορτογαλία, και για το βερνίκωμα προϊόντα της AkzoNobel και λακάρισμα της βαφής προϊόντα της Sopur.

Διαθέτουμε μηχάνημα υψηλής ταχύτητας κάθετης άλεσης, το οποίο δίνει την δυνατότητα παραγωγής μετώπων δύο επιπέδων σε όλες τις πλευρές, η ονομαζόμενη βαθιά συστοιχία. Η χρήση αυτής της μεθόδου επιτρέπει την δημιουργία όγκου.
Τα προϊόντα μας δεν είναι τυποποιημένα, για αυτό οι επιπλοποιοί τα διακοσμούν προσωπικά με χειροποίητες σκαλιστές καλλιτεχνίες (ξυλογλυπτική). Αυτό μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τα γούστα του κάθε πελάτη, σε σύγκριση με τα τυποποιημένα έπιπλα.
Για τα έπιπλά μας χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και παρελκόμενα της γνωστής αυστριακής εταιρείας Blum.

vyrobnyctvo.jpg vyrobnyctvo2.jpg vyrobnyctvo3.jpg vyrobnyctvo4.jpg vyrobnyctvo5.jpg
  • vyrobnyctvo
  • vyrobnyctvo2
  • vyrobnyctvo3
  • vyrobnyctvo4
  • vyrobnyctvo5